15 hónap a Föld másik oldalán

utazás 6 héten át Vanuatu szigetein

Rólam

2021. október 13. 12:52 - 3szter

img_20190930_101652.jpg

 

Eszter vagyok, a blog írásakor 30 éves, állás nélküli általános orvos :D 27 évesen egy évre fizetés nélküli szabadságra mentem, hogy a hátralévő húszas éveimet a számomra legértelmesebb módon, utazással és kalandok keresésével töltsem.

Eleinte Chile, azon belül is Patagónia volt az elsődleges úti célom, de egész Dél-Amerika kérlelhetetlenül vonzott már évek óta. Aztán egyszer csak bekattant: Ausztráliába kell mennem. Egy Working Holiday vízummal a zsebemben érkeztem a vörös kontinensre 2018-ban azzal tervvel, hogy alkalmi munkavállalással keressem meg a pénzt egy fél-egy éves dél-amerikai hátizsákos-kerékpáros túrához. Emellett természetesen feltett szándékomban állt minél jobban érezni magam az országban, barátokra lelni és életre szóló élményeket szerezni.

Bár dél-amerikai álmaim megvalósítása sajnos a beköszönő vírushelyzet miatt még várat magára, a déli féltekén eltöltött 15 hónap életem egyik legérdekesebb, legszabadabb, legkalandosabb szakasza volt. Ezen blog utazásom egy különleges fejezetét, a Vanuatun eltöltött hetek eseményeit hivatott elmesélni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenguroute.blog.hu/api/trackback/id/tr1016719700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása